Over ons

Chiro?

Vraag je je af wat chiro is, wat er gedaan wordt, zitten je vrienden al in de chiro,... Jij kan er ook bij komen! Je mag altijd eerst eens komen proberen en als het dan meevalt, kan je je inschrijven. Hieronder staat al een beetje info, maar we zien jullie graag ook eens op een zondagnamiddag!

waar?

Je vind ons aan de chirolokalen, Wijngaardberg 11 3060 Korbeek-Dijle

wanneer?

Wij zijn paraat elke zondag van 14 uur tot en met 18 uur. Als deze uren afwijken, zal de leiding dit op tijd doorgeven! De eerste chirozondag is 30 september en het eerste semester sluit af op zondag 16 december. Info over de start van het tweede semster volgt later nog.

Lidgeld?

Voor een heel jaar naar de chiro te komen, betaal je 30 euro, dit bedrag dient u te storten op rekening 734-3070010-66 op naam van Chiro-afdeling Korbeek-Dijle, Veeweide 40, 3060 Korbeek-Dijle. Vermeld naam en groep van uw kind(eren).

De IBAN- en BIC-gegevens zijn:

  • IBAN: BE07 7343 0700 1066
  • BIC: KRED BE BB

verzekerd?

Van zodra je ingeschreven bent (dus je lidgeld betaald hebt), ben je automatisch verzekerd via de polis van Chiro Nationaal. Daarom is het belangrijk dat u het lidgeld op tijd stort. Zo hebben wij een bewijs moest er iets gebeuren.

Wij vragen jullie ook om (indien wij hier nog niet over beschikken) ons jullie gegevens door te geven:

  • Naam & voornaam;
  • Geboortedatum;
  • Adres;
  • Tel./GSM (waar wij de ouders kunnen op bereiken);
  • E-mailadres.

Natuurlijk kan je ook eerst eens komen proberen of de chiro iets voor jou is, ook dan ben je verzekerd.

Heb je sptijtig genoeg toch een ongelukje gehad tijdens een chiro activiteit. Vul dan zeker het Medisch Getuigschrift in! 
Zo zijn we zeker dat alles correct gebeurt in verband met de polis van Chiro Nationaal.