Over ons

Hallo iedereen! 

Als jullie thuis een dochter of zoon hebben met chirokriebels, die heel graag speelt met andere vriendjes en vriendinnetjes en niet bang is om vuil te worden, laat ze dan eens een zondagnamiddag naar Chiro KaDee komen!

Hij of zij mag drie keren proberen vooraleer er een beslissing wordt genomen: het inschrijvingsgeld voor een jaar lang chiro bedraagt €35. Meer info over inschrijven vind je hier

Onze chironamiddag begint om 14u en eindigt om 18u. Wanneer het winteruur is, is het voor de Speelclub en Rakwi's chiro van 14u tot 17u. Indien dit uitzonderlijk anders is wordt dit tijdig gecommuniceerd via mail. Elke zondag krijgen de kinderen een vieruurtje. Per groep zal de leiding laten weten hoe dit betaalt moet worden.

Al onze speciale zondagen en andere activiteiten kan je terug vinden op deze site. Wie nog vragen heeft of wie graag verdere info wil kan ons ook steeds contacteren op het volgende mailadres: hoofdleiding@chirok-d.be

Like ook onze pagina op Facebook (‘Chiro Korbeek-Dijle’) en volg onze Instagram (@chiro_kadee). Hierop verschijnt regelmatig informatie en je kan er ook leuke foto’s van allerlei activiteiten terugvinden!