Over ons

Hallo iedereen! 

Als jullie thuis een dochter of zoon hebben met chirokriebels, die heel graag speelt met andere vriendjes en vriendinnetjes en niet bang is om vuil te worden, laat ze dan eens een zondagnamiddag naar Chiro KaDee komen!

Hij of zij mag drie keren proberen vooraleer er een beslissing wordt genomen: het inschrijvingsgeld voor een jaar lang chiro bedraagt €30. Inschrijven gebeurt bij de leiding van de groep. Nieuwe leden die later op het jaar in de chiro komen, kunnen zich uiteraard doorheen het jaar ook inschrijven!

Onze chironamiddag begint om 14u en eindigt om 18u, indien dit uitzonderlijk anders is wordt dit tijdig gecommuniceerd. 

Elke zondag krijgen de kinderen een vieruurtje. Per groep zal de leiding laten weten hoe dit betaalt moet worden. 

Al onze speciale zondagen en andere activiteiten kan je terug vinden in onze Google ledenagenda. Deze link nodigt je uit voor de agenda. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle activiteiten van alle verschillende groepen.

Wie nog vragen heeft of wie graag verdere info wil kan ons ook steeds contacteren op het volgende mailadres: hoofdleiding@chirok-d.be

Like ook onze pagina op Facebook (‘Chiro Korbeek-Dijle’) en volg onze Instagram (@chiro_kadee). Hierop verschijnt regelmatig informatie en je kan er ook leuke foto’s van allerlei activiteiten terugvinden!