Inschrijven

Wil je je inschrijven voor het nieuwe chirojaar? 

Voor een jaar vol spannende zondagen vragen we 35 euro. Dit bedrag mag je op de rekening van de Chiro (BE07 7343 0700 1066) storten met als vermelding de naam van je kind/kinderen en de naam van hun groep. Zo is je spruit verzekerd en is de inschrijving ook volledig in orde, tenzij je nieuw bent!

Voor nieuwe leden dient er wel een inschrijvingsformulier ingevuld te worden. Dit kan je hier terugvinden. Nieuwe leden mogen 3 keer komen proberen, daarna betalen zij ook €35 om hun inschrijving volledig in orde te brengen. 

We vragen ook aan iedereen om zo snel mogelijk de GDPR-toestemming in orde te brengen. Dit doe je door dit formulier in te vullen en af te geven aan de leiding. 

Indien er gegevens moeten veranderd worden, zoals een nieuw telefoonnummer, een extra e-mailadres, een wijziging van woonplaats, een nieuwe allergie of andere aandachtspuntjes, mag je dit aan de leiding laten weten en dan brengen wij dit in orde.

! Nieuw: We vinden het belangrijk dat de chiro toegankelijk is voor iedereen, daarom is er vanaf dit jaar ook een sociaal tarief beschikbaar. Moest u hier graag gebruik van willen maken omdat het financieel wat moeilijk is, mag u altijd een mailtje sturen naar hoofdleiding@chirok-d.be of contact opnemen met onze vébé's.