Nieuws

Omdat dit weekend het zomeruur in gaat, is het vanaf zondag 26/03 altijd chiro van 14u tot 18u voor alle groepen. 

Met de trein naar Oostende, tsjoeke tsjoeke tuut tuut!!

Dit jaar gaan we op daguitstap naar de zee. Inschrijven is noodzakelijk! Ben je niet ingeschreven kan je niet mee! Deadline is 03/04.

Ons jaarlijks eetfestijn vindt dit jaar plaats op 19 maart in de zaal Ter Dijle (Nijvelsebaan 152, 3060 Korbeek-Dijle). Vanaf 11u30 kan je je benen onder tafel schuiven in ons sterrenrestaurant.

Beste leden, jullie zullen wel blij zijn om te horen dat voor het derde jaar op een rij, de chiro een super tof paaskamp organiseert!

Zondag 20/11 is het Christus Koning.  We verzamelen die dag ’s ochtends om 10:45 aan de kerk  van Korbeek-Dijle voor de misviering,

Vanaf zondag 30/10 begint het winteruur voor de Speelclub en de Rakwi’s. Zij hebben vanaf dan elke zondag chiro van 14u tot 17u. 

Zondag 6/11 is het Café à Volonté. Dit betekent dat het voor alle groepen chiro zal zijn tot 17u. Daarna zijn jullie allemaal welkom om overheerlijke pompoensoep, pannenkoeken, koffie en chocomelk bij ons te kopen.

Voor de nieuwe leden vragen we 5 minuten van jullie tijd om even onderstaand formulier in te vullen. Zo zijn wij direct op de hoogte van de contactgegevens.

Inschrijvingsformulier

Dag chirovrienden 

Dag chirovrienden

Pagina's

Abonneren op Nieuws