Verstrengde maatregelen rond Corona

Beste ouders en leden,

Vanaf zondag 11 oktober, zijn de regels rond de Corona verstrengd, doordat we zijn overgeschakeld naar code Oranje. Dit houdt een paar belangrijke veranderingen in. De volgende zaken zijn nieuw / aangepast:

  • Voor de +12-jarigen zal het vanaf nu verplicht zijn om binnen een mondmasker te dragen. Elk lid zou dan ook verplicht een mondmasker moeten meenemen naar de Chiro.
  • De bubbels van de +12-jarigen veranderen ook. De bubbel van de tito's en de oudsten zal vanaf nu opgesplitst worden in 2 aparte bubbels. 

Voor de rest blijven alle andere regels hetzelfde. Deze regels vinden jullie hier.

Nu de regels nog maar eens verstrengd zijn, willen we er jullie nog eens op wijzen op het belang dat de regels nageleefd worden.  Hier zijn jullie ook verantwoordelijk voor.

Het plan om de leden te brengen en op te halen blijft ongewijzigd en zou door sommigen nog beter gerespecteerd moeten worden. Het volledige plan vinden jullie hier.

Als alle regels gerespecteerd worden kunnen wij hopelijk elke week Chiro blijven geven. Wij hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en op die manier zijn/haar steentje bijdraagt.

We hopen dat iedereen gezond is en blijft.

Gezonde groetjes,

De leiding