Startdag 2023

Onze startdag zal doorgaan aan de chirolokalen en ziet er als volgt uit:

Van 14u tot 16u geeft de leiding chiro, zoals op een normale zondag. Dit is ook het ideale moment om de nieuwe leiding beter te leren kennen.

Vanaf 16u is iedereen meer dan welkom om zich te komen amuseren met ons! Wij voorzien allerlei randanimatie voor jong en oud (springkasteel, volksspelen, petanquetoernooi, spikeball, kubb en uiteraard ook een drankstand). Dit jaar nodigen we jullie graag uit om deel te nemen aan onze ‘bingola’. Speel mee met onze bingo en maak kans op coole tombola prijzen!

Tussen 17u30 en 19u kunnen jullie genieten van onze heerlijke kampkost, gemaakt door onze geliefde kookouders en oud-leiding. Je kan kiezen voor onze welbekende wortelstoemp met spek (€8), pensen met appelmoes (€9) of een heerlijke vegetarische pasta (€8). Voor de liefhebbers is er ook een dessertje voor €2. Loopt het water je al in de mond? Vul dan alvast via onderstaande link het bestelformulier in! Het totale bedrag mag je nadat je de bestelling geplaatst hebt, overschrijven naar de rekening van de Chiro met als vermelding "naam + gerechten". Het rekeningnummer is BE07 7343 0700 1066.

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSefUU2sIYn.../viewform...

We hopen jullie allemaal te verwelkomen!