Startdag 2022

Dag chirovrienden 

Hoewel ons kamp nog maar enkele weken achter de rug is, zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe chirojaar. De nieuwe leidingsverdeling is al gemaakt en in september komt de leiding langs om zich voor te stellen, super spannend! We willen het nieuwe chirojaar op een fijne manier inzetten, met onze welbekende startdag op zondag 25 september.  

Onze startdag zal doorgaan aan de chirolokalen en ziet er als volgt uit:  

Van 14u tot 16u geeft de leiding chiro, zoals op een normale zondag. Dit is ook het ideale moment om de nieuwe leiding beter te leren kennen.  

Vanaf 16u is iedereen meer dan welkom om zich te komen amuseren met ons! Wij voorzien allerlei randanimatie voor jong en oud (springkasteel, volksspelen, petanquetoernooi, spikeball, kubb en uiteraard ook een drankstand). Dit jaar voorzien wij een spannend ‘ringwerpen toernooi’. Waag je kans, koop een ring en wie weet ga jij wel naar huis met heuse prijzen!  

Tussen 17u30 en 19u kunnen jullie genieten van onze heerlijke kampkost, gemaakt door onze geliefde oud-leiding. Je kan kiezen voor onze welbekende wortelstoemp met spek, pensen met appelmoes of een heerlijke vegetarische pasta. Loopt het water je al in de mond? Bestellen kan tot zondag 11/09 om 20u, via volgende link: https://forms.gle/DE8LVVPzSPUbwoUC6. Het totale bedrag mag je nadat je de bestelling geplaatst hebt, overschrijven naar de rekening van de Chiro met als vermelding "naam + gerechten". Het rekeningnummer is BE07 7343 0700 1066.

We hopen jullie massaal te verwelkomen! 

Veel chirogroetjes 

De leiding