Startdag 2019

Hallo hallo,

Na een eerder natte editie van vorig jaar zijn de leiding en alle andere medewerkers van de chiro vastberaden om er dit jaar een fantastische editie van te maken. Voor wie het nog niet uit de titel kon afleiden: Startdag. Deze gaat dit jaar door op zondag 22 september.

Startdag? Wat exact houdt dit in? Wel, om eerlijk te zijn, weer een namiddag vol plezier. Er zijn dingen voor jong en oud. Hieronder even een richtlijn van hoe zo'n leuke dag er uit ziet:

14:00 - 16:00: De leiding geeft een eerste 2 uur chiro zodat leden zich terug kunnen opwarmen voor het nieuwe jaar
Vanaf 16:00: Rond de lokalen worden er allerlei standen gemaakt om de kinderen (en ook de ouders) te amuseren. Wij voorzien: een springkasteel, Kubb, allerlei klein materiaal waar iedereen zich mee kan amuseren, en nog veel meer!
Vanaf 16:30: Onze special act van dit jaar: SPONSWERPEN! Voor een democratische prijs kan je een spons gooien naar je favoriete (of minst favoriete) leiding. Daarnaast kan je ook afzakken naar La douce France en meespelen in ons gratis petanque-tornooi! Inshrijven hiervoor is wel een vereiste en kan de dag zelf pas gebeuren.
17:30 - 18:30: Naar dit moment kijkt iedereen wel uit, de echte kampkost proeven. De legendarische wortelstoemp met spek kan uiteraard niet ontbreken. Daarnaast hebben we ook pensen met appelmoes en een vegatarische pasta. Hiervoor is inschrijven ook een vereiste, en dit liefst voor 15 september zodat de kookploeg tijd genoeg heeft om al dit lekkers aan te kopen en klaar te maken. Inschrijven kan via deze link.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om iemand van de leiding aan te spreken, te mailen, te bellen, een postduif te sturen, morsecode te gebruiken,... Iedereen vindt wel een manier.

We zien jullie graag komen,
De leiding