Start chirojaar 2019-2020

Hey iedereen,

Na een geweldig jaar achter de rug te hebben, is de leiding al bezig met het volgende jaar voor te bereiden. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons. Zo ja, dan wordt het zeker weer een jaar om in de geschiedenisboeken te schrijven!
Met het nieuwe jaar komen er ook een paar praktische zaken tevoorschijn. 

Eerst en vooral het inschrijven van de kleine (en iets minder kleine) kapoenen: Het lidgeld bedraagt nog steeds €30 om een jaar plezier te komen maken met ons. Zouden wij mogen vragen om dit bedrag voor 30 september op ons rekeningnummer te storten? (BE07 7343 0700 1066)

Dan is er ook nog zoiets als de GDPR-wetgeving. Dit is de wetgeving rond de privacy van de kinderen op foto's en andere media. Wij zouden voor elk lid apart een ingevuld formulier moeten hebben voor we foto's kunnen delen. Het formulier is te vinden op deze link. Zouden wij opnieuw mogen vragen dit zo snel mogelijk in te vullen? Meer info hierover vind je hier.

Ook dit jaar gaan we veel communiceren via de site. Dus wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de chiro, bezoek dan zeker af en toe onze site.

We zien jullie graag in september terug op onze startdag, en alle zondagen erna waarop we weer allerlei leuks hebben gepland!

Groetjes, 
de leiding