Start 2de semester + belangrijke data!

Beste chirovrienden,

 
Nu zondag (11/02) is het eindelijk zover: er is voor alle groepen chiro op zondag! De leiding is ontwaakt uit een lange winterslaap en staat klaar om er alweer een schitterend semester van te maken. Hierbij even wat praktische informatie: de grote gids voor het 2de semester.
 
Vanaf overmorgen 11 februari zijn kindjes die in 2018 6 jaar worden ook welkom bij de speelclub. Dus als u thuis nog een bengeltje hebt rondlopen dat geboren is in 2012: aarzel niet om hem of haar mee te brengen!
 
De agenda voor het 2de semester:
-24 februari: Carnavalbal: haal je beste verkleedkleren boven en kom je benen losgooien op het feestje van het jaar! Het kinderbal begint om 19u in Ter Dijle, en het feest gaat door tot in de vroege uurtjes. Neem al je vrienden en zeker ook je ouders mee ;) (voor alle duidelijkheid: dat laatste is geen verplichting, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd)
 
-25 februari: Geen Chiro! Na een 14-tal uur in de weer geweest te zijn op het Carnavalbal heeft de leiding een zondagje rust nodig.
 
-18 maart: Chirodiner. Iedereen is uitgenodigd om op ons jaarlijks diner te komen smullen van de heerlijke gerechten van onze kookploeg. Om het water alvast in de mond te doen lopen, heb ik de menukaart in bijlage bij deze mail gezet. De besteltool op onze website wordt op een van de komende dagen gelanceerd. Er is logischerwijs ook GEEN CHIRO op deze zondag.
 
-24 en 25 maart: weekend voor de speelclub. Voor alle verdere informatie kunnen jullie bij Maarten, Ward en Julie terecht.
 
-1 april: Pasen, een dag waarop er traditioneel geen chiro is. Goed nieuws voor de wielerfanaten (Ronde van Vlaanderen), slecht nieuws voor al de rest :(
 
-8 april: gezien het zomeruur weer is ingegaan op 25 maart, heeft de speelclub vanaf deze dag chiro tot 18u.
 
-4 tot 6 mei: met 90% zekerheid het weekend voor zowel de Keti's als de Aspi's. We hebben iets speciaals in petto voor dit jaar, verder info volgt snel!
 
-18 tot 20 mei: weekend voor de tito's
 
-21 tot 31 juli: Kamp!
De datums voor de laatste chirozondag, de wafelenbak en het rakwiweekend worden spoedig bekendgemaakt.
Indien er vragen zijn, twijfel dan niet om ons op een zondagnammidag aan te spreken of ons een mailtje te sturen!
 
Wij staan alvast te popelen om eraan te beginnen!
 
Groetjes,
Jullie leiding