Rest van het chirojaar

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Er is eindelijk duidelijk over hoe wij de rest van het Chirojaar nog kunnen opvullen. Met pijn in het hart moeten wij meedelen dat er dit werkjaar geen chirozondagen meer zullen zijn. Wat dan met de rest van het jaar? Hieronder even een lijstje voor meer duidelijkdheid:

  • Er zullen dit jaar geen Chirozondagen meer zijn. Dit wilt zeggen dat alle Chirobroeken, -rokken, -T-shirts, -kousen,... eens gewassen kunnen worden zodat deze fris mee op kamp kunnen.
  • Het kampinfomoment, dat normaal gezien plaats vond op 23 mei, zal ook niet meer door gaan. In de plaats werkt de leiding aan een alternatief om toch de nodige informatie bij jullie te krijgen. Dit wordt midden mei, wanneer het infomoment zou zijn, de wijde wereld in gestuurd. Moesten er toch nog vragen zijn, twijfel dan niet om ze te stellen aan de leiding, de VéBé's of de kookouders. Iedereen beantwoordt met veel plezier alle vragen die ze krijgen. Zeker als ze daarmee andere mensen kunnen helpen!
  • Het kamp gaat voorlopig nog door. Moest hier alsnog verandering in komen zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk laten weten.

Wij, de leiding en alle mensen binnen de Chiro, hopen dat iedereen nog steeds gezond is en dit ook blijft.

Moesten er nog vragen, opmerkingen, leuke verhalen of iets anders zijn, de leiding hoort het graag!

De leiding mist jullie allemaal en is bijna zot aan het worden van de absolute stilte die ze ervaren elke zondag. Wij hopen dat we elkaar snel weer zien en horen!

Veel gezonde groetjes,

Jullie leiding