Rakwi weekend

Beste rakwi's

Wat meer informatie over ons weekend:

We spreken af op vrijdag 17 maart, om 19u30 aan onze eigen, nieuwe chirolokalen in Korbeek-Dijle.  (Zorg ervoor dat je al gegeten hebt!)

Het plan is om van daar te vertrekken op avontuur.  We gaan namelijk kamperen, op een voorlopig geheime locatie, in het prachtige Korbeek-Dijle.  Bereid je dus maar voor op een avontuurlijke tocht doorheen de Korbeekse natuur en een heleboel bijpassende chirospelletjes!

Uiteraard blijven we ten allen tijde op wandelafstand van de lokalen en/of bewoonde wereld.  Moesten we heel veel pech hebben, kunnen we in geval van noodweer daar gaan schuilen. 

Neem dus zeker een matje mee dat in een tentje past, GEEN VELDBED.

Je hebt ook een paar degelijke (speel/stap)schoenen nodig en een rugzak waarin een warme slaapzak past.  Je hoeft niet met al je spullen rond te trekken, die laten we in de lokalen, want zaterdagnamiddag komen we daar al terug aan.  Dus gewoon een rugzak waarmee je je slaapgerief (slaapzak, matje en eventueel een pyjama en proper ondergoed) kan meedragen.

Het weekend is gedaan op zondag om 11u in de voormiddag.  Dan mag iedereen, hopelijk niet al te moe, maar toch heel erg voldaan, naar huis. Moesten er nog vragen zijn, twijfel zeker niet om ons te mailen!

Veel groetjes van jullie leiding! 

Caroline, Stijn, Lander en Karlien