Praktische zaken voor kamp

Beste ouders en liefste leden,

Het kamp is weer in zicht! Dat betekent natuurlijk ook dat er weer een aantal zaken in orde gebracht moeten worden. Alle info die je nodig hebt kan je hier in het sprokkelblad vinden.

Op 22/05 hebben wij een infoavond gedaan waarin de meeste zaken zijn uitgelegd omtrent kamp. De ppt die hiervoor gebruikt is kan je hier vinden. Op het einde van de avond zijn er ook een aantal vragen gesteld, deze kan je hier vinden.

Voor er zeker van te zijn dat je kind(eren) mee kan/kunnen is het noodzakelijk om het inschrijvingsformulier in te vullen (DEADLINE 30 JUNI 23:59). Dit formulier vul je voor elk kind apart in. Vergeet zeker niet je medische fiche toe te voegen! Na het invullen van het inschrijvingsformulier mag je betalen op de rekening van de Chiro (BE07 7343 0700 1066) met als vermelding de naam van je kind(eren) (Deze deadline is iets later, namelijk 05 juli). De betaling mag wel voor iedereen gelijk gebeuren. Als beide zaken in orde zijn, is/zijn je kind(eren) ingeschreven en kunnen wij iedereen verwelkomen op 21 (of 24) juli!

Hopelijk zien we vele blije gezichten tijdens de zomer!

Sportieve groetjes,

De leiding