Paaskampje 2021

Dag chirovrienden 

Na een hele administratieve procedure en spannende uren in afwachtig van het advies van de regering, zijn we blij om jullie te kunnen vertellen dat we een paaskampje organiseren! Deze eerste editie is ten voordele van het buitenlandskamp van de leiding en oudsten in juli 2022. 

Wat houdt ons paaskampje in? 

We voorzien een hele week van maandag tot vrijdag spel en plezier in bubbels van 10, in overeenkomst met de maatregelen van de overheid en de gemeente. 

Wanneer? 

Het kampje gaat door tijdens de eerste week van de paasvakantie: van maandag 05/04 tot vrijdag 09/04. Het is telkens van 9u-16u en we voorzien opvang van 8u-17u.  

Voor wie? 

Normaal gezien zullen er vier leeftijdsgroepen zijn die ook overeenkomen met de leeftijdscategoriëen van de chiro. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en rekening houdend met de bubbels van 10, kan daar wel nog verandering in komen. 

  • 1ste – 2de leerjaar 
  • 3de – 4de leerjaar 
  • 5de – 6de leerjaar 
  • 1ste – 2de middelbaar 

Willen er graag broers, zussen, neven, nichten, vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens, buurmeisjes... mee? Dat kan allemaal! Iedereen is welkom om deel te nemen aan het kampje.  

Waar? 

Het kampje zal simpelweg aan de lokalen van de chiro doorgaan: Wijngaardberg 11, 3060 Bertem.  

Hoeveel kost dat? 

De totale kostprijs van het kampje is €40. Let op: we voorzien geen middageten / vieruurtje. Die dien je zelf mee te nemen. Het bedrag mag je overschrijven op de rekening van de Chiro:  

BE07 7343 0700 1066 met als vermelding: 'Paaskamp naam' (naam van het kind/de kinderen). 

Hoe kan je je inschrijven? 

Je kan je inschrijven via onderstaande inschrijvingslink. Voor elk kind moet je een apart inschrijvingsformulier invullen. Je inschrijving is compleet als je het bedrag hebt overgeschreven. 

https://forms.gle/bQ8GvmBNgVRtjHVk7 

De deadline voor inschrijving is zaterdag 03/04


 

Is er iets niet duidelijk? Aarzel niet om een mailtje terug te sturen met je vraag! Wij hebben er alvast zin in.

Met enthousiaste chirogroetjes 

De leiding