November bij de Chiro: Activiteiten en Winteruur

Dag chirovrienden

Als jullie oktober al fijn vonden, hou jullie dan maar klaar voor november! Deze maand staan er verschillende leuke activiteiten op de kalender gepland! Maar eerst willen we jullie er nog even aan herinneren om het GDPR-formulier in te vullen en af te geven / door te mailen. Ben je het papiertje kwijt? Geen probleem, een leeg exemplaar vind je in de mail die gestuurd is door Tara op 27/10 (Geen mail gekregen? -> Vraag ernaar bij je favoriete leiding). We hebben allerlei leuke foto's van Startdag, maar kunnen die helaas nog niet doorsturen omdat we nog niet alle goedkeuringen hebben gekregen.

Welke activiteiten zijn er?

  • 07/11 Café à Volonté: deze zondag is het voor iedereen chiro tot 17u. Vanaf 17u bieden we lekkere soep en chocomelk aan. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel 11.11.11.
  • 21/11 Christus Koning: we spreken om 10:45 af aan de kerk van Korbeek-Dijle en wonen samen de viering bij. Daarna gaan we naar de chirolokalen om te genieten van een heerlijke spaghetti. Deze zondag is het chiro tot 16u. De inschrijvingslink voor de spaghetti kan je hier vinden. Inschrijven kan nog tot maandag 15 november!

Winteruur

Vanaf 14/11 begint ook het winteruur voor de Speelclub en de Rakwi's. Voor hen zal het vanaf dan elke zondag chiro zijn tot 17u

We hopen dat jullie er zin in hebben!

Met enthousiaste chirogroetjes

De leiding