Kampinfomoment

Dag allemaal

We gaan op kamp, dat wisten we al. Maar nu, met jullie input hebben we het kamp verder kunnen uitwerken. 

In het kort: we gaan de normale periode op kamp (21-31 juli, 24-31 juli voor de speelclub). Hierin vormen we 2 bubbels van minder dan 50 leden die we gedurende het kamp gesplitst houden. 

  • Bubbel 1: Speelclub en Rakkers
  • Bubbel 2: Kwiks, Tito's en Oudsten

Deze informatie roept waarschijnlijk meer vragen op dan ze beantwoordt. Daarom is er zaterdagavond een online infoavond gepland. Om 19u50 spreken we samen digitaal af, op Zoom, zodat we om 20u kunnen beginnen. Kruip met je hele gezin achter de computer en surf naar deze link: https://us02web.zoom.us/j/86566740536?pwd=aFBPSG9rNGVIN2IzZGx2OUIrTDA3Zz09 (wachtwoord: 1T7rxR). We geven wat informatie over het kamp, de nieuwe maatregelen en de praktische kant van het Chirokamp. We eindigen met een vragensessie. Zelfs als je kinderen al een aantal keer mee op kamp zijn geweest, is het handig om deze infosessie te volgen. 

Na de infoavond komt alle informatie ook op de site. Daar is dan ook een post met alle veelgestelde vragen en antwoorden. Mochten er achteraf nog vragen zijn, kan je ons zeker bereiken.  Diezelfde avond gaan de inschrijvingen ook open voor het Chirokamp, meer info vanaf zaterdagavond op de site.

Met enthousiaste Chirogroet

De Leiding