Daguitstap 2018

Beste ouders,

Binnenkort is het zo ver, dan gaan we met de hele Chiro op daguitstap naar Walibi! In dit bericht volgt wat praktische informatie.

We spreken op zondag 22 april 2018 om 08u50 af aan het station van Oud-Heverlee. Wees zeker op tijd, want hoewel treinen al eens op zich laten wachten, wachten ze zelf niet! Na een dag om nooit te vergeten komen we rond 17u terug aan in Oud-Heverlee.
 
Wat neem je mee op zo'n daguitstap?
 
 • Je gele T-shirt van Chiro KaDee. Deze is speciaal gemaakt voor de avonturen die ons te wachten staan, bovendien ben je zo makkelijk te herkennen voor je leiding.
   
 • De rest van je kledij pas je best aan aan de weersomstandigheden. Om in het park van de ene naar de andere attractie te stappen zonder pijntjes en bleintjes is een paar stevige schoenen ook sterk aanbevolen.
   
 • Een drinkbus met water, zeker bij warm weer!
   
 • Een lunchpakket voor 's middags. De chiro voorziet een vieruurtje, maar voor de grote eters kan een extra tussendoortje wel van pas komen. Wij vragen ook om liever geen centjes mee te nemen om ter plekke iets te kopen. Dat is niet bepaald goedkoop, en bovendien zien wij liever een chirogroep zonder reusachtige suikerspinnen dan een chirogroep waar de helft van de kinderen een reusachtige suikerspin heeft. Neem dan liever wat extra lekkers mee van thuis om met je hele groep te delen. :)
   
 • De ronde som van 20 euro. Walibi is helaas niet gratis, maar onze gebuidelde vriend heeft met de hulp van de chirokas een vriendenprijsje geregeld. In deze prijs is de trein, het park en het vieruurtje inbegrepen. Je mag de centjes bij het verzamelen in het station afgeven aan je leiding.
 

Vergeet verder ook vooral niet om je goede humeur mee te brengen!
 

Groetjes,

De Leiding