Chirostop

Beste chirovrienden

We zijn de afgelopen week druk geweest met het plannen van het verdere verloop van het semester. Na te vergaderen met de leidingsploeg, de gemeente en andere chiro's uit de regio hebben we de pijnlijke beslissing genomen om een chirostop in te voeren tot volgend semester.

Er zal dus zowel voor -12 jaar als +12 jaar geen chiro zijn tot februari. We hebben hiervoor gekozen omdat we de veiligheid van de leden alsook van de leiding op de eerste plaats willen zetten. Als we eerlijk zijn, vinden we dat we zelf met de leidingsploeg te weinig expertise en informatie hebben over Covid-19 om een andere veilige keuze te maken.

Maar we zijn van plan om nu met de leidingsploeg zo creatief mogelijk aan de slag te gaan en zoveel mogelijk in te zetten op online chiro. De tito's en aspi's zijn hier de afgelopen twee weken al mee bezig geweest en iedereen vindt het heel fijn om elkaar toch nog een beetje te kunnen zien.

Hou dus zeker je mailbox in de gaten! Elke groep zal hier apart over communiceren

We kunnen nog geen specifieke datum geven voor de heropstart, aangezien de studenten onder de leidingsploeg hun examenrooster voor januari nog niet gekregen hebben. Van zodra hier meer duidelijkheid over is, zal elke groep apart laten weten wanneer de chiro weer begint.

Het spijt ons voor dit jammere nieuws, maar we hopen jullie talrijk aanwezig te zien op onze online chiro. Aarzel zeker niet om te mailen als er onduidelijkheden zijn. We missen jullie!

Met hoopvolle chirogroetjes

De leidingsploeg