Chirorock 2020

Op zaterdag 19 september 2020 is het weer tijd voor Chirorock! Deze keer hopen we op een zonnigere editie.

Na groot succes van twee jaar geleden wordt de zeepkistenrace uiteraard behouden. Daarnaast kan je genieten van randanimatie voor groot en klein en spetterende liveoptredens gevolgd door een zotte afterparty! Met andere woorden: voor ieder wat wils!

Details

Vanaf 14 uur is iedereen welkom om te komen genieten van een hapje, drankje en randanimatie. Voor degene die meedoen aan de race is dit het ideale moment om jullie bolide uit te proberen op het parcours.

Om 15 uur is het tijd voor het echte werk. De deelnemers maken zich klaar voor de race, strevend naar de recordtijd en eeuwige roem, terwijl ze luidkeels aangemoedigd worden door de talrijke toeschouwers! Na de spannende race gaan we over tot de prijsuitreiking.

Hierna worden de spotlights gericht op onze nieuwe leiding die hun intrede maken in onze leidingsploeg.

De dag is nog lang niet ten einde, want om 19 uur gaan we van start met de liveoptredens. Welke geweldige bands op ons podium komen te staan, wordt later bekend gemaakt in dit evenement.

Samen met degene die er maar geen genoeg van krijgen, verhuizen we naar Jeugdhuis De Poemp voor een onvergetelijke afterparty!!

inschrijvingen

Voor een luttele 5 euro (per team) kan je meedoen aan de zeepkistenrace.
Inschrijven doe je via volgende link, hier vermeld je je teamnaam + eventuele partner(s).
Lees allemaal het reglement zorgvuldig door want goede afspraken maken goede vrienden.
Om te komen kijken of te genieten van de muziek moet je natuurlijk niet inschrijven!

Tot dan!