Startdag

Ook dit jaar organiseren we onze alombekende Startdag.

Deze editie zal doorgaan op zaterdag 18 september. Wat houdt startdag exact in?

In het kort: een namiddag vol plezier. Zowel jong als oud krijgt de kans zich te amuseren aan onze chirolokalen.
Wat hebben we voor jullie in petto? Van 14u-16u geeft de leiding Chiro zoals ze dat normaal op een Chirozondag doen. Zo kunnen oude en nieuwe leden zich weer opwarmen voor het nieuwe jaar en hun chirovriendjes terugzien. Vanaf 16u zullen er rond de lokalen allerlei standen gemaakt worden waar iedereen, lid of geen lid / jong of oud, zich kan amuseren. We voorzien onder andere een springkasteel, kubb, spelmateriaal en nog allerlei leuks!
Vanaf 16u30 is het tijd om wat prijzen te verdelen. Koop een naald, kies een ballon om te doorprikken en wie weet met welke prijs je naar huis gaat! Alle inkomsten van startdag gaan naar het buitenlands kamp van de leiding en aspi’s volgende zomer.
Tot slot kan je van 17u30-19u30 smullen van onze verrukkelijke kampkost. Kies je voor de legendarische wortelstoemp met spek of heb je liever pensen met appelmoes? Je kan ook genieten van een heerlijke vegetarische pasta. Inschrijven kan tot 10 september via deze link: https://forms.gle/g6msp3MkckxrzAt27 De prijzen voor deze heerlijke maaltijden zijn €8. Het dessertje kost €2. Echte spotprijzen!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om iemand van de leiding aan te spreken, te mailen, te bellen, een postduif te sturen, morsecode te gebruiken... We zijn hoe dan ook bereikbaar!

We zien jullie graag komen,

De leiding